28 Jul / 2016

APLICE

Write By: admin Published In: Hits: 183 Comment: 0

Aplicele sunt alese pentru a radia eleganta, rafinament, pasiune, stil.etc.       
Obiectivul nostru principal sunt  clienții cu gusturi selecte, care aprecia produse de calitate si doresc sa-si  decoreze casele lor, spatii comerciale, hotele, cu aplice unice de design. 

15 Jul / 2016

Lustrele oferite au fost alese cu grija din nenumaratele produse existente pe piata, primul criteriu fiind calitatea acestora. Clientilor care doresc lustre pentru proiectele lor oferim cea mai variata gama avand nenumarate tipuri de finisaje disponibile

Write By: admin Published In: Hits: 199 Comment: 0

Tinta noastra sunt clientii cu gusturi selecte, care apreciaza produse de calitate si doresc sa-si decoreze casele lor, spatii comerciale, hotele, cu lustre unice de design.


Lustrele oferite au fost alese cu grija din nenumaratele produse existente pe piata, primul criteriu fiind calitatea acestora. Clientilor care doresc lustre pentru proiectele lor oferim cea mai variata gama avand nenumarate tipuri de finisaje disponibile si texturi si anume: crom, nickel, arama, auriu, bronz fier forjat cristale (panza, ceramica, alabastru, murano, lemn, policarbonat, asfour, swarowski, bohemia kolartz, strass) etc. 
In acelasi timp oferim solutii complete de iluminare cu precadere pentru locuinte avand o viziune diferita si originala in ceea ce priveste designul de interior, calitatea fiind cheia sucessului garantat.
O atentie speciala in ceea ce privesc lustrele se acordata pachetului complet de servicii, elaborat conform cerintelor şi nevoilor concrete ale fiecarui client, actual sau potential.