DE CE SA ALEGI O LUSTRA CLASICA PENTRU BIROUL TAU?

DE CE SA ALEGI O LUSTRA CLASICA PENTRU BIROUL TAU?

Write By: admin Published In: Stiri de la noi Created Date: 2019-12-06 Hits: 274 Comment: 0

Pentru spațiul tău de lucru, iluminatul este foarte important -mai ales dacă petreci majoritatea timpului de lucru stând pe scaun la birou. O lustră clasică este o soluție optimă pentru aceste situații. Sunt numeroase corpuri de iluminat din această categorie care pot fi modernizate cu becuri LED pentru optimizarea consumului de energie raportată puterea luminii generate.


Aici sunt principalele motive pentru care îți recomandăm această soluție pentru locul în care îți desfășori activitatea.

1.                Lustra clasica cu dulii multiple

Majoritatea modelelor folosesc numeroase dulii ceea ce înseamnă că lumina poate fi dispersată în diferite zone ale camerei. În același timp aduce un nivel ridicat de lumină care oferă o atmosferă plăcută de muncă.

O lustră clasică este o soluție optimă pentru spațiile de birou. Iluminatul trebuie să răspundă nevoiilor fiecărui scenariu de muncă. Cele mai comune activități întâlnite în birouri sunt: 

-       Sarcini ce presupun munca la calculator

-       Listarea, scanarea și gestionarea documentelor

-       Discuții de echipă, cu clienții sau cu furnizorii

-       Momente de repaus

Există spații definite pentru aceste activități chiar și într-un spațiu mic de lucru. Delimitarea vizuală a spațiu se poate face și cu un corp de iluminat. Anumite zone pot fi lumina mai puternic decât altele.

Poți să iei în considerare o lustră clasică Pegaso. Dimensiunile mari ale acestui corp de iluminat îl fac o opțiune bună dacă biroului tău are un tavan înalt. Va ajuta spațiu să arate mai mare dar și primitor. Este ceea ce îți dorești ca să te motiveze să rezolvi orice impediment care apare în munca ta.


Dacă biroul tău are nevoie de o altă soluție poți găsi o opțiune în magazinul online. Gama noastră include corpuri de iluminat de la producători de top incluzând:

-       Ideal Lux

-       Maytoni

-       Eglo

Ne dorim să găsim împreună cea mai bună soluție pentru nevoile tale.

2.                Montare usoara

Un lucru de care poți fi sigur la o lustră clasică este faptul că montarea acesteia nu va fi complicată. Orice persoană calificată în munca cu instalații electrice se va descurca să instaleze acest corp de iluminat în biroul tău.

Firește,durata amplasării tuturor elementelor cu rol estetic depinde de modelul ales de tine.


Timp scurt de montare este principalul motiv pentru care numeroase companii, consultați, juriști și medici aleg acest timp de iluminare a spațiului de lucru.

Având în vedere că spațiu pe care îl amenajezi nu este întotdeuna proprietatea firmei, îți dorești o soluție care răspundă nevoilor, dar care va fi ușor de demontat când firma își va schimba locația.

3.                Adaptabila Oricarui Design

Mobilierul de birou este diferit și cultura organizației tale este unică, de aceea îți dorești ca spațiul în care lucrezi să reflecte acest lucru. Faptul ca o lustră clasică corespunde cu viziunea ta asupra unui mediu de lucru productiv, motivant și plin de profesionalism  în firma ta reprezintă un avantaj.

Aspectele de care ar trebui să ții cont în momentul în care alege corpurile de iluminat pentru biroul tău sunt:

-       Culorile companiei - cele prezente în siglă și care vor aparea în amenajarea spațiului

-       Modul de organizare al spațiului de lucru - dacă va fi unul deschis sau vor exista zone definite pentru fiecare membru al echipei

-       Atmosfera din cadrul companiei - dacă este una mai sobră sau mai energică și deschisă

Toate aceste aspecte, deși nu țin în mod evident de design, vor influența deciziile tale privind soluțiile de amenajara a spațiului tău de birou.

 

Alegerea unui Corp de Iluminat pentru Biroul Tau

Este alegerea ta. Noi considerăm că o lustră clasică va răspunde nevoilor prezentate de majoritatea punctelor de lucru care presupun muncă de birou. Am vrea să aflăm și care sunt preferințele voastre.

Vrem să aflăm ce cauți pentru biroul tău ca să îți putem lansa o ofertă personalizată. Scrie-ne azi.