Corpuri de iluminat de la o companie germană

Corpuri de iluminat de la o companie germană

Write By: admin Published In: Stiri de la noi Created Date: 2019-11-19 Hits: 1040 Comment: 0

Când cauți corpuri de iluminat de calitate superioară, Maytoni este brandul care revine constant în discuție când ești în căutare de corpuri de iluminat de calitate superioară. Este un producător cunoscut pentru calitate și design unic, atât în Europa cât și în numeroase alte regiuni ale lumii.

Astăzi vă vom prezenta motivele pentru care recomandăm aceste produse. Vom menționa și câteva modele pe care le poți alege pentru spațiul tău.

Puteți să cumpărați un candelabru Maytoni chiar azi. Pentru a avea o vedere de ansamblu asupra produselor puse la dispoziție dati click aici.



Corpuri de iluminat de la o companie germană

Deși este o companie relativ tânără, înființată doar în 2009, produc o gamă variată de lustre, candelabre și corpuri de iluminat pentru exterior. În acești 10 ani, au ajuns să își furnizeze produsele în peste 30 de țări.

În momentul de față au un catalog ce include peste 2000 de modele. Asta înseamnă că poți fi sigur că vei găsi ce cauți în momentul în care alegi produsele lor. Gama lor de produse include atât corpuri de iluminat cu influențe clasice cât și moderne dedicate atât locuințelor cât și spațiilor comerciale.

În spatele realizării unui corp de iluminat este mai mult decât un simplu proces de producție, acesta este și un proces artistic. Totul începe la primele schițe de design care, în final ajung un produs finit de înaltă calitate. Fiecare candelabru clasic sau lustră modernă creată de Maytoni este rezultatul muncii unei întregi echipei alcătuită din:

  • Designeri
  • Manageri de producție
  • Arhitecți
  •  Și ingineri.

 

Un exemplu al măiestriei muncii produse de această companie este lustra Dallas . Corpurile de iluminat de calitate superioară precum acesta, se recunosc după finisajele exacte.


Elementele sferice cromate îl fac o alegere bună pentru un bar sau restaurant modern. Dacă ești in căutarea a ceva diferit contactează-ne direct. Îți vom propune niște modele alese specific pentru nevoile tale.

Calitate superioară asigurată în producție

Maytoni este o companie care a investit în asigurarea calității. 80% din toate corpurile de iluminat produse sub acest brand sunt fabricate în cele două locații deținute de companie. Celelalte 20% sunt fabricate respectând standardul de calitate Maytoni.

Este o companie ce este orientată spre inovație. Începând din ianuarie 2018, cristalele folosite în candelabrele lor imită sticla perfect. Chiar dacă nu sunt din sticlă naturală au numeroase calități identice:

  •       Trecerea luminii
  •       Aspectul estetic
  •        Fațetare și șlefuire ideală.

Inovarea adusă le oferă posibilitatea să producă corpuri de iluminat rezistente in timp, fară a afecta proprietățiile decorative sau funcționale ale produselor.

Poți fi înșelat în crezând că e chiar sticlă și la candelabrul Sevilla. Acesta are finisaje metalice și cristalele Maytoni ce ii oferă un aspect impunător.

Alege un candelabru Maytoni

Dacă te orientezi către corpuri de iluminat de calitate superioară, gama Maytoni este o alegere portrivită. Cu o gamă largă de produse poți oricând găsi soluția optimă pentru spațiul tău.


O sursă de lumină adecvată este cea care pune în evidență finisajele încăperii. Indiferent dacă e vorba de propria ta casă, un birou sau un magazin de prezentare ai nevoie de o lumină care să seteze atmosfera dorită.

Din acest punct de vedere produsele Maytoni te vor ajuta. Alege unul azi din magazinul nostru online. Noi ți le vom livra prin curier, în cel mai scurt timp.