LAMPADAR

Write By: admin Published In: Stiri de la noi Created Date: 2016-07-14 Hits: 172 Comment: 0

Un lampadar care denota prospetime pune in valoare un interior ce aminteste discret de amenajarile coloniale. Apropierea de oameni si cunoasterea lor ne-au demonstrat ca pentru amenajarile de interior nu se pot aplica aceleasi retete .

Un lampadar care denota prospetime pune in valoare un interior ce aminteste discret de amenajarile coloniale. Apropierea de oameni si cunoasterea lor ne-au demonstrat ca pentru amenajarile de interior nu se pot aplica aceleasi retete.


Interioarele ce emana un discret parfum vin-tage sau o candoare atemporala sunt printre cele mai indragite cadre de relaxare. Daca apreciezi aerul degajat al unei compozitii eclectice cu iz de poveste insorita, investeste in obiecte cu texturi calde, precum un lampadar alaturi de piese de mobilier cu tapiterie plusata sau un covor pufos, si decoreaza cu multe perne moi. 
Elementele naturale, abordate fie ca motive stilizate, fie ca decoratiuni, ca in tablourile din imagine, intregesc peisajul.

Un camin cu o arhitectura interioara simpla este locul ideal pentru a contura un ambient contemporan, cu influente nordice. Elementul cheie ale unui astfel de decor este un lampadar cu linii curate, nuantele luminoase si ponderate si texturile putin prelucrate. 
    
Fiecare arhitect, asemenea unui artist, are o sursa de inspiratie. Ceva din ceea ce-l inconjoara declanseaza butonul creativ. Fiecare proiect in parte vine cu noi elemente autentice, care „vorbesc” in felul lor si care se concretizeaza, ulterior, in solutia arhitecturala in care elementul ”cu greutate” este lampadarul.